Prom 2010











Jag och min date :)









Ashley <3



Igen! :D <3



Haha!













<3


Kommentarer
Postat av: Sofie

Vilken fin klänning du hade! :D och du var jätte fin:D kram sofie

2010-05-19 @ 12:55:26
URL: http://toffifi.blogg.se/
Postat av: Kristina

Du är så snygg så man blir gråtfärdig :) Håll i den där "daten" ordentligt nu, kramisar Kristina

2010-05-21 @ 17:38:20
Postat av: julia

Hej! Jag hittade din blogg först igår och jag nu har jag läst nästan allt du har varit med om och det verkar så sjukt roligt alltihopa! (och du och din klänning var sjukt snygga på prom ;)! ) Jag har ganska länge funderat på att gå ett år på high school, men jag skulle bara vilja fråga dig en grej!

måste du gå om tvåan när du kommer tillbaka till sverige?vilket gymnasium och vilken linje går du på?, för det kan ju i så fall vara annorlunda.. :)Aja jag har fått mycket insperation av dig! ha en fortsatt trevlig tid i USA!kramar

2010-05-24 @ 11:49:28
Postat av: Marlene svar!!

Heej, Gud va glad jag blir att jag givit dig inspiration :)

och svar på din fråga är ja, jag kommer få gå om tvåan när jag kommer tillbaka till min lilla stad :) jag går på rodengymnasiet i Norrtälje, estet musik linjen :)



Om du funderat på att åka så åk! Du kommer ha en resa som man kan kalla duga! Jag vet att om man åker så växer man som person OTROLIGT mycket, det spelar ingen roll om man har haft ett bra eller ett sämmre år.. Åker du iväg kommer du lära känna dig själv och du kommer se hur du reagerar i främmande situationer och störst av allt få uppleva ett år i high school! Jag hamnade i mina lilla hålan där alla röker på och dricker om helgerna! (jag gör absolut i te det här) men det passar mig perfekt! Mitt highschool har varit min räddning! Det är tufft i börja men efter några månader kommer du känna att det är som ditt andra hem! :D åk! Herregud! Fråga dina föräldrar om du får och börja ansöka! Du kommer inte ångra dig! :)

2010-05-27 @ 01:26:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0