Jag har insett att jag kan ladda upp bilder tagna med mobilen och bilder tagna med datorn!



JAA! jag börjar bli tjock!


Imorgon blir det Sverige på allvar! :D







Imorgon är det tema "olika kulturer" i skolan! Det är homecoming week så i måndags var det PJ day! alla hade pyjamas på sig, i dag var det crazy hair day och alla hade sjukt konstigt hår! imorgon är det olika kulturer dag som sagt, på torsdag är det 90's för alla seniors och på fredag är det spirit day! det betyder LILA! skolans färg så att säga :)

sen är det homecoming :D


Helg! Finally!

Åh, detta är galet! nya söt-söt blir bara sötare och sötare för var dag som går. För varje naturvetenskaps lektion, digital media lektion, engelska lektion! varje gång jag sätter mig för att kolla på en fotball match i skolan och han sätter sig framför mig!

Usch, va jag är nerkärad! Det kommer lägga sig om en vecka förhoppningsvis! eller? :D

Haha! om det inte var för att jag inte kan ladda min kamera skulle jag ta bilder hela tiden! PAPPA! Du måste skicka med en ny adapter och en förlängningssladd med flera uttag! Min kamera vill inte gå igång :(

Nu har jag ätit middag, städat mitt rum och chillat! det är kaos i huset som vanligt så jag har sökt skydd på övervåningen!

Jag undrar om jag kan lägga upp bilder här!
NEJ JUST JA! Jag kan inte!

Kolla marleneh på bilddagboken! Jag ska lägga upp mina senior pictures där :)


Första dagen i skolan... AAH

Det var helt sjukt!

Jag skojar inte! Folk STIRRADE på mig! Det var svårt nog att hitta till rätt sal och få sitt skåp och grejer! När jag satt i klassrummet kollade alla och smygtittade på mig, jag la märke till att en kille tittade på mig hela lektionen :D

När jag gick till nästa lektion viskade ett par killar "she's going to the races" och så ler de! Min första lektion var engelska. Min andra lektion var government. det var chill, inget speciellt! efter det amerikansk historia! Där fick jag en läxa! (bläää!) efter det var det p.e! (GYYYYMPA) Helvete va det var som i filmerna! Jag är som tur är vän med en av de populäraste tjejerna i skolan! Hon är grym! och ingen bitch :)

Det var gruppen, tjocka, goth, populära, overkill wannabes! hahaha! :D

Jag tappade bort Tiffanny ett tag och fick hjälp av en annan tjej som är en "tönt". När Tiffanny hittade mig igen sa hon "That's a nono" Om tjejen alltså! Lite hemskt, men samtidigt så fattade jag!

Jag måste berätta om lunchen! När jag fixat min bricka och stod där och letade efter ett ansikte jag kände igen! Så ser jag hur ALLA kollar på mig och ger mig hissblicken! När jag går förbi hör jag hur de viskar "Sweden", "that girl is from Sweden!" "She's a exchange student from Sweden!" ALLA kollade verkligen på mig! Jag var som ett byte! När jag satte mig ner med Tiffanny och alla tjejer ser jag att bordet längre bort med populära killar också kollaer på mig! De hade jag träffat innan på den amerikanska festen! Men en kille vill verkligen inte släppa blicken av mig och jag vet att han har flickvän så jag är förvirrad!

Det här har fan en riktigt konstig dag! På gympan råkade jag av misstag hamna precis bredvid en goth tjej och hon lutar sig fram mot mig och säger "You are really pretty!" och så kollar hon skrämmande på mig! Lite för länge och ler lite för mycket! iiih, obehagligt :D

Hur som helst! Min favvolektion är natur/miljö vetenskap dels för att den lektionen har den bästa läraren och för att den sötaste killen är där! Iiih :D

JAG HAR EN NY SÖT-SÖT! :D Gah :D

Jag dagdrömde lite för mycket och kom försent till matten! Som jag förövrigt måste byta för jag kommer aldrig klara av det! Jag fattade inte ett piss :O Jag får prata med någon imorgon :)

Nu måste jag göra matte, vetenskap och sen duscha och sen soooova! Jag är utmattad :D <3


AAH! Jag kan inte lägga upp bilder! Jag vill döda!

:O


RSS 2.0