Lite lusigt :p

Nu är jag 18 i Sverige men fortfarande 17 i USA :P

En vanlig dag i skolan :)












NYC 24-25 April <3





















































OMG! Han holl om mig! Jag var sa sjukt glad! Jag skakade nastan! En stjarna fran Gossip Girl liksom! :D


Kul, jag kanske aldrig kommer komma hem! Vulkan jävel!

Min naturvetenskaps lärare berättade för min, IN CLASS! Att vulkanen på Island var aktiv tidigare, någon gång på 1800 talet! Och att den askade i 13 MÅNADER, få se nu... Jag åker hem om två månader.. Den kanske fortfarande är aktiv.. Och just fan! All flygtrafik är AVSTÄNGD! Detta är ju riktigt roligt! Vad ska jag göra om de inte slutar?! Vetskapen om att det är OMÖJLIGT för mig att åka hem nu gör mig helt panikslagen!

<3

Jag vill bara säga att jag har världens bästa föräldrar! Ni är bäst och ni anar inte hur mycket jag uppskattar allt ni gjort och allt ni gör för mig! Jag älskar er båda oändligt! Vi ses snart :)

Vad gör man när man inte känner igen sig själv i sin egen spegelbild?

När man inte kan lee så stort som man en gång i tiden gjorde minst 1000 gånger om dagen? När man är så trött och sliten att man knappt vill gå upp på morgonen? När vårsolen i fönstret irriterar dig när den tidigare gjorde din dag? När allt som gjorde dig till dig försvunnit någonstans? När man bara vill krama pappa för att han är den bästa som får en att känna sig trygg? Va gör man när man nått botten?

Nu lämnar jag the Mariott, surf club och beger mig "into the city"

Nu är det bara 5 nätter kvar av denna underbara resa! Jag vill inte hem till vinter! Aaah!! Jag blir tokig :D

Jävla aruba! Jag är röd som en kräfta!

På vårat första hotell hade de inget wifi, så jag kunde inte riktigt uppdatera! Om jag inte ville betala 70 kr för 10 min! Nu sitter jag och är röd som en kräfta med långklänning, kofta och solskyddsaktor 50 för att inte riskera yttligare brännskador! Jag hoppas min hud mår bättre imorgon! Någon som vet vad man ska göra med huden när man bränt sig? After sun känns lite försent nu! :D Hur som helst, skickade vykort till the family idag! (mamma, pappa, mormor och morfar & farmor och farfar) måste säga till om de inte kommer fram :) nu ska jag köpa glass! Kraaaam <3

RSS 2.0