Mamma mia

Jag har precis avslutat en tjejkväll med min "lillasyster" Tisha! Vi har lyssnat på Taylor Swift, pratat om pojkvänner, rapat och skrattat och kollat på Mamma Mia och käkat chips, kakor och druckit ginger ale i min stora säng nerbäddade under mitt täcke!

Jag erkänner att det är ganska mysigt att ha en lillsyrra att ta hand om! Även fast det ibland kan bli sjuuukt jobbigt!

Nu ska jag sova för jag har den jobbigaste huvudvärken ever! Inte OK! Nu väntar sängen!

Godnatt <3


TV

Fy fan va jag kollar på TV här alltså! Jag äter bagles och jelly beans! :D

Inte ok! Jag kommer bli ruskigt tjock :D



Eftersom det är så sjuuukt segt att ladda upp bilder här på bloggen så kommer jag lägga upp bilder på resdagboken.se Där heter jag Marleneh. Jag ska bara göra några ändringar så ska det bli fiint! :D

Ändrad åsikt

Jag skämta bara! (nej det gjorde jag inte!) Men jag har dock ändrat åsikt! :D Jag pratade precis med min värdpappa på facebook och han var jättejättetrevlig! Han sa att han tagit en ledig dag för att hämta mig och spendera dagen med mig och att han älskar sport och att han gillar att köra go-kart!

Jag sa då att jag gillar att titta på sport och att gå på matchen och sånt! och att jag en gång i tiden simmat och haft mig! Haha! Nej men han är jättetrevlig och Nicole, min lilla värdsyster är så himla gullig! Hon satt och lärde Ryan hur man gjorde olika figurer på facebook! Så hon gjorde glada gubbar och hjärtan hela tiden! Haha, Nu ser jag verkligen fram emot att få träffa dem! Och speciellt Ryans fru, Brandy! Hon älskar att sjunga och verkar verkligen super trevlig! nu längtar jag tills imorgon! Jag är super taggad och vill träffa dem nu! :D

Och tack Kristina för dina fina ord! Det värmde i hjärtat <3

(Jag ska ladda upp bilder snart! Kolla på facebook så länge! :D)

Saknar alla <3 / Eran Marlene

Nu sitter jag här...

och väntar på att det ska bli min tur att få prata med en ledare om året och så. jag känner redan nu hur jag kommer börja gråta om vi kommer in på ämnet hem längtan! Galet alltså!

Jag var riktigt ledsen igår, jag läste alla mail jag fått och speciellt det från mamma. Där kunde jag jag hålla dem inne längre! Jag grät och grät och det ville inte sluta. Men efter 10 minuter så kändes det mycket bättre! Yasmine och Viktoria kom upp och frågade hur det va så jag insåg att jag är faktiskt inte ensam i hela världen. Jag har alla vänner här, alla vänner hemma, familjen hemma, förhoppningsvis familjen i USA, om jag inte behöver byta! Vi får de hur det blir med det!

Jag ringde dem här om dagen och de kunde inte vara mer otrevliga! Jag vill verkligen inte åka dit! Vi får se, jag ska prata med en ledare och så får vi se hur det blir med det! Nu så sitter jag som sagt här och väntar! Jag borde packa men jag orkar varkligen inte!

New York city imorgon också <3

Imorgon så drar jag och resten av tjejgänget till New York! Vi kommer bojkotta att vi måste ha STS väskan på oss! det skulle suga så jävla hårt! Jag hade tänkt ha en jättefin, min jättefina aprikosfärgade klänning men det skulle ju inte gå ihop med den knalgula STS väskan! :D Hahah!

Nu är det fullt av brasilienare, italienare i mitt rum och jag fattar inte ett skit för ingen av de pratar svenska! :D

Vi ska till Soho imorgon och kolla Urban Outfitters och den största Victoria's secret butiken imorgon och så ska vi till central park, men det vet hjag inte om jag är så taggad till! Jag har redan sett det liksom!

Aja :) Nu så ska jag snart gå och tvätta va mitt svinbilliga ID smink och gå och lägga mig! Jag är sjukt trött! Haha!

Med det här sketna internetet så kan man inte lägga upp bilder! det är så fucking jävla segt så jag orkar inte! Imorgon kommer det upp flera bilder på facebook!  :D

Godnatt alla! :D <3


jag borde gå och lägga mig men jag orkar fan inte!

Idag har jag varit på Manhattan ffs! :D Min nr one favorite city in the world! :D förutom Stockholm och Norrtälje ;D Ofc!


Idag shoppade jag (haha, för alla som vill veta)

- 6 par Victoria's secret trosor! Heelt sjukt snygga!
- 1 superfin volangklänning från H&M
- 1 skir och blommig blus från Forever 21
- 1 Smith's lipbalm, minted rose
- 1 consealer, 2 fondations, 1 solpuder, 1 all over face puder typ, 3 borstar och 1 primer från ID! (SUG PÅ DEN HANNA MONTANA! ALLT FÖR 535 KR!)

Inte så jävla kaxig längre! För allt är billigt här! Det är helt sjukt, jag gjorde av med bara 1450 kr idag och jag fick saker som hade kunnat kosta upp mot 3000 kr!
 
Jag gillar New York! Jag ska lägga upp bilder när jag får ett snabbare internet! För det jag har nu är lika segt som ja, mormors fly... Man undrar ju ERICA! ;D haha, aja! Nu skrek mina ledare att vi var tvugna att gå och lägga oss! Så jag känner att jag är lite illa tvungen! :D

Godnatt alla <3 / Marlene

Manhattan baby! ;D

Jag lever!

Jag tänkte om det var så att någon ville veta! :D Hahaha!

Jag har varit här i snart två dagar och jag har fortfarande inte fått mitt bagage! Det suger hårt och jag går i samma kläder som jag gjorde när jag åkte, Jag är gaaalet sur! Men men, jag får pengar för detta! Men det är de fan inte värt!

Just nu sitter jag och skriver i min och min italienska roommates rum, det är inte fina rum men aja!

Till frukost serveras bacon och ägg och såklart bagles! av VITT bröd. Det serveras också glaserad tårta vid varje måltid! dvs, vid frukosten också! + muffins + jordnötssmör + tuusen andra sötsaker!

Julia Rangemo, du skulle trivas här som en fisk i havet! :D älsklings gumman <3

Jag saknar alla där hemma, men vi får knappt tid att känna efter eftersom att vi gör saker heeeel tiden! är det inte skattjakt så ska vi äta eller spela baceball eller lilknande! Men jag tycker det är roligt!

Idag ringde jag min värdfamilj och vi pratade lite, vi kom inte fram till så mycket eftersom min flygtid har blivit ändrad! Istället för att åka kl 07.59 så går mitt flyg kl 06.00! Inte ok!

Nu så ska jag snart gå till ett möte som handlar om att jag inte fått mitt bagage ännu! Så, ja! + att jag inte har några kläder till NYC imorgon! Men det betyder ju att jag får köpa nytt där, right? :D det gilla's!

Jag har träffat de skönaste svenska tjejerna här! Så jävla roliga! idag på lunchen nästan dog vi av garv när vi kom in på ämnet sex! För det roliga var att eftersom det är så mycket folk från hela världen så är det så roligt att prata om det för att så lite folk förstår! dock är hälften som är här svenskar! + ett sjuuuuuukt snygg norsk! MY GOD! Idag hjälpte han mig att kasta iväg en fotball så att den skulle snurra i luften och mina knän böjde sig seriöst! :D Haha!

Jag har inte tagit så många bilder eftersom jag ser för taskig ut!  inget smink för det ligger i resväskan, jag har inte heller deo eller parfym! så jag håller på att dö långsamt här! Jag vill ju faktiskt helst inte leva när jag stinker!

Pappa jag saknar dig något otroligt, det finns inget så tryggt som att krama om dig eller känns sig omhändetagen av dig! Jag önskar verkligen att du var här med mig för du räddar mig när jag inte har kontrol på allting!

& mamma, underbara, bästa, fantastiska mamma! Inte nog med att det är ju som i stort sett gjort så att jag kunnat åka på den här resan, du är också den som jag får tårar i ögonen när jag bara tänker på dig! Jag saknar dig något enormt! Bara tanken på att vi inte kommer sitta i soffan och kolla på film och äta godis tillsammans på en månad gör att jag vill gråta! Men jag kommer hem snart! Den här tiden kommer gå fort!

Jag saknar er! <3

/Marlene, the most awesome girl ever!

Next year

omg, sista natten och jag är ledsen, förvirrad, orolig, förväntansfull, uppe i himmelen, glad, nervös, tacksam, och ännu mera orolig!

Hur ska detta gå? :D

USA med Morfar och Michaela. Sommaren 2007 <3




"i'll be coming home next year"

What hurts the most..

..är att krama mamma och försöka hålla tårarna inne.. Jag åker till arlanda om 11 timmar och jag har redan haft ett sammanbrott.

Nu lagar mamma "sista" middagen och jag sitter på mitt rum och försöker att inte gråta. I don't want this night to end :(

Det är sjukt hur mycket man älskar sin mamma! Lite skrämmande faktiskt <3


Jag vill bara säga att erica är en vurping


folk blev som galna

Här är lite bilder från överraskningfesten, haha :D










Man fick ju pimpade glajjor och snyggaste t-shirten som jag var tvungen att ha på mig heeela kvällen! :D






Over and out

Owego, New York

Jag ska bo i New York i de nästa 10-11 månaderna. Jag drar den 11 aug, om 3 dagar och jag är tagggggggad! Till tusen!
Lite sjukt känns det, att jag får min familj dagarna inna jag åker, jag är väldigt missnöjd men mamman jag ska bo hos har de skönaste sättet att se på allt! Hon begär inte mycket! Hon vill att jag går till skolan, att jag berättar vart jag är och att jag sover om nätterna! Annars sa hon att hon inte hade så mycket åsiktern om vad jag gör! Jag älskar öppensinnade människor. AWESOME! ;D

Hon sa också att mina små värdfamiljemedlemmar (hennes barnbarn) Mya, Mckensie och Nicole knappt kunde bärga sig tills de fick träffa mig! och att det alltid fanns någon hemma i huset!

Hon undrade också om jag ville sjunga på ett födelsedagkalas för en kvinna som fyller 106 år, det är fan inte nådigt! Och självklart säger jag ja! Om jag sjunger på svenska kan jag ju sjunga hur mycket fel som helst! Det gilla's ;D

Jag kan knappt vänta till jag får mitt nästa svar! Hon är ju världens coolaste! 56 år och kör racerbil :D















Jag kan inte vara mer nöjd! Jag älskar den här miljön! <3


Överraskningsfest för mig!

Just precis nu ska jag sova men innan ikväll blev jag totalt överraskad av mina nära vänner som fixat ihop en fest för mig! Jag hade seriöst ingen aning! Jag blev chockad till 1000!

Torun trädgård va fyllt med partylampor och en hel ljudanläggning! en tipsrunda om MOI ( Den var liite pinsam men det får man ta! :D ) Det var en toppen kväll! Heeelt klart!

TILLS! Jag inser att min väska inte ligger där den ska! Jag kollar om den har ramlat ner från bordet men ikke! Jag får panik för där i finns min ipod, min mobil, min och mammas kamera som vi precis köpt, flera tusen på mitt kort, jättefina presenter jag fått och en present jag köpt till min värdsyster!

Jag, panik som jag får stänger av musik och blir gaaaalet arg! Jag skriker och ber folk om hjälp eftersom att jag verkligen börjar få panik! en kort stund senare hittas min väska på marken vid en stor buske. Alla mina kvitton är utslitna och mina grejer ligger runt om! Som tur är så låg mina värdefullaste saker kvar! Men presenten till min värdsyster ( ett jättefint snöhalsband för många hundra ) va borta, och vi har fortfarande inte hittat det. Varför någon ville göra såhär mot mig vet jag inte! Jag är sjukt arg, inte för att halsbandet är borta, jag kan köpa ett nytt men för att någon faktiskt gjorde såhär! På min avresefest! Det är det som gör mig mest besviken och arg och framför allt ledsen! Som tur är fick jag ett "fint" halsband från käre Niklas Karlsson och det uppskattas verkligen! Tack alla som hjälpte till men fy fan för den som verklgen försörde den här kvällen som var till mig!

Ska man börja packa?

Jag åker VERKLIGEN om 5 dagar nu!  Jag trodde att jag skulle få åka i September eller någe! Så jag hade inte förberett mig på att åka om 5 dagar! Snart 4 :O Jisses! Jag börjar bli sjukt nervös nu! =S

Jag kan inte tro att detta är sant!

Jag har fått min placering! men jag vet inte så mycket mer! GUUD!

Jag återkommer!

Monkey hill


Familjen - Feber


När det fortfarande var lång tid kvar drog jag och Julia till apberget med kladdkakesmet och vatten! Det är de vi behöver för att överleva!












Hur äre med underbettet? ;D


7 dagar kvar och ingen familj.. ingen vill ha mig, helt enkelt

Det är väl så? Familjerna väljer ju eleven. Det känns himla tröstande och jättebra! Just nu känns allt piss och jag funderar på att stanna i sängen till den 11. Ibland blir jag så arg och frustrerad att jag känner för att seriöst riva sönder ett papper eller kasta stenar. Har jag ett problem med ilska? Oh ja, nu har jag!
Att gråta hjälper inte längre. Jag har fortfarande klumpen i heeela kroppen! från huvudet ner till tårna! hela kroppen känns tung och jag trodde aldrig att jag skulle bli den som fick sin familj sent, det här kan låta löjligt men jag har tappat lusten (och jag vet att jag kommer bli awesome glad när jag väl får min familj och jag kommer försöka glömma att jag någonsin kännt såhär eftersom jag kommer vara så fucking jewla glad då) men just nu vet jag inte om jag vill åka längre! jag har funderat starkt på att begära alla pengar tillbaka! många gånger, och inte bara jag.. pappa också! fast det är nog bara för att han vill att jag ska stanna hemma.

Seriöst, ALLT känns jobbigt, det känns jobbigt att sminka sig, att dricka vatten.. allt! folk säger att jag hanterar det här bra men jag är ett jävla vrak! Ett jewla äckel vrak!

a sweet summers day on Hannas american boat

Idag var sista dagen jag fick se den här pinglan för 2009 och halva 2010.. Usch va vi grät och kramades! Jag hatar att ta farväl.








Jag blev kidnappad... Till grönan ;D


Nostalgia 77 - Seven Nation Army

Idag, kl 14.34 fick jag ett sms där det stod " va vid busstationen kl 16.10 ".. (Jag hade tänkt spendera hela min dag/eftermiddag/kväll i sängen, bokstavligt talat!) Så efter mycket om och men med en felställd klocka kommar jag ner till busstationen kl 16.30. Där går vi på stockholmsbussen. Sedan när vi närmar oss Albano blir jag tillsagt till att sätta på mig en halsduk runt ögonen och lyssna på musik på hööög volym! Jisses, vart kommer de ta mig tänkte jag och vi gick på en buss, vi fick vänta hur länge som helst i någon slags kö, sedan gå runt där de fanns en massa folk som jag gick in i! Jag kände på mig att det var på skansen eller gröna lund, men jag var ju fortfarande inte riktigt säker! men sen, efter kanske 1 ½ timme ber de mig att sätta mig ner och de tar bort musiken och ögonbindeln och jag ser att jag sitter på en picknickfilt precis vid bläckfisken! anar ni hur förvånad jag blev? Sen så hade de tagit med muffins och läsk och glasyr och strössel! Jag måste ha universums bäääästa vänner!












Någon random brud ville vara med och ta kort med oss! Det gillas! ;D



Ni är fan de bästa som finns! Vad är jag utan er?
Ni fick mig att lämna sängen och glömma allt som tynger mig och bara ha roligt!
Ni får mig att må bäst, ingen protest! <3

I want you back

10 dagar kvar och fortfarande ingenting, jag ska försöka lyssna på tjejen som sa "ibland tar det lång tid att hitta en riktigt bra värdfamilj" istället för att bli förbannad :) Det löser ju faktiskt inga problem alls.

Idag har jag jobbat (paus för reaktion) haha, jag serverade mat och grejer, tjänade ihop 585 kr på en dag! det känns toppen, fem av fem toasters! :)


Igår var det Stockholm på menyn :D

















RSS 2.0