Jag låter som min storasyster! hah
Detta är en film jag spelade in för ungefär 3 månader sen, innan skolan började och när jag fortfarande bodde hos värdfamilj nr 2.

Jag berättar om mitt OJ så spännande liv ute i ingenstans och om man lyssnar noga så hör man att jag låter som min storasyster ibland! Haha, jag dör! :D

(Min "kamera sladd" slår mot kameran när jag går så det blir klick ljud under hela klippet)

Gissa vem som glömde ta kort under hela thanksgiving?

jag!

grrr..


taggar som fan ;D

Jag vet att prom är i maj men jag kan inte hålla mig från att kolla på klänningar! :)
& min favorit, tänk dig denna klänning i vitt! <3<3
iih, jag vill ha prom nu! :D


Sverige


Jag gjorde den här i skolan :) Bilden är nu inramad och ska snart hängas upp i mitt nymålade rum! :)

Godnatt, imorgon är det thanksgiving! Jag kommer ladda upp lite bilder :)


Ishockey


Lilla värdsyster nr 39


Morgan och Catie (aka värdsyster) <3


hahah :) <3


Jag ska måla om mitt rum i helgen, that's what's up!

Jag och min lilla värdsyster ska måla om mitt rum i helgen. Det är hon som ska ta över det när jag åker hem till Sverige så vi ska bestämma en färg tillsammans, det kommer antagligen bli rosa (hot pink) som hon vill ha :)
Men jag gillar det så det är OK! Just nu är mitt rum ett hav. bokstavligt talat! Det är himmel och vatten och havsbotten och fiskar och moln och solen! Allt är målat på väggarna!

Men det ska det bli ändring på! Jag ska måla om möbler också! Min värdmamma är bäst! hon sa, måla som ni vill! Bara du avslutar dina projekt och så slipper ju jag göra det! Det är va jag kallar en härlig mamma :D Haha

Hela mitt rum doftar vanilj <3 Jag har precis kommit ur duschen och har smörjt in mig med Victoria's Secret - Vanilla Lace bodylotion! ooh, det gillas :)

Jag har äntligen fått igång med resdagbok! Om ni vill läsa och kolla på bilder så är det där jag kommer ladda upp i fortsättningen!

MarleneH - Resdagboken

Jag kommer självklart slänga in en bild här på bloggen lite då och då men jag ska försöka undvika facebook och bilddagboken. De är så himla sega!

Så, jag sitter här och försöker lägga upp de bästa bilderna ur min enorma USA0910 mapp på datorn. Den är seriöst full med bilder! :D


AAh, jag börjar bli trött! Nu väntar sängen :) Godnatt Sverige <3Marlene aka best dressed

Jo men visst! I Alexandria Bays yearbook 2009/2010! Best dressed är tillägnad till moi, Marlene Elizabeth Holmberg! Jag är gaaaanska stolt och glad :DDet är dags att sluta fundera och göra något åt saken!

Om han inte tänker fråga ut mig tänker jag fråga ut honom! haha, på torsdag! så vi har en träff på fredag :D <3Detta kommer bli finnemang :D


Jag saknar tjejerna <3

Det slog mig precis, jag saknar er som bara den :(
Godnatt

Jag älskar min värdfamilj <3

Fy tusan! Jag trivs så bra att det är skrämmande! Jag vill aldrig åka härifrån!
Den här familjen bråkar och är morgonbittra! En 12 åring och en 15 åring tillsammans är = bråk och tjafs 24/7. Men det spelar ingen roll! även fast alla inte är på det bästa humöret eller om de bråkat om betyg så är det ändå OK! Det är OK att bråka för de kommer bli sams om tre minuter igen och skämta runt köksbordet! Här är de en familj, och jag gillar det till tusen :)

Jag fick några bilder från min kompis mobil från skoldansen för några veckor sen. Bilderna är dåliga men roliga :D
Jag avslutar med min favoritbild.
Jag och Emil från Danmark danced a slowdance together! & alla tog kort och visslade :)


No school +field trip + mall = En underbar dag! ;DJag har haft en underbar dag :D <3


RSS 2.0