of allt the lonely people, i wanna be loved by you



Jag borde sova, men jag kan inte få bort tankarna på att jag måste skriva ett fördjupningsarbete om William Shakespeare! Jag har nu 11 dagar på mig att skicka in det till min historia lärare så jag inte failar historia kursen som ligger på 100 poäng, det skulle inte se så fint ut på mina betyg!

Jag är nästan färdig med det ligger fortfarande och gror bara för att jag inte riktigt, riktigt är klart med aja, jag får tänka på lakrits och en fin kille så kommer jag nog kunna sova!

Godnatt

12 dagar kvar och håret är räddat! :D

Just precis nu kom jag hem från frissan, efter att ha tillbringat 2 timmar med avfärgning och slingor! jisses, att man kan åstakomma så stort problem på bara 43 kr! :D haha, hur som helst, tack mamma & pappa för håret! Jag måste verkligen bli mer självständig! Tur som fan att jag drar om 12 dagar!

man kanske borde börja packa lite? Eller? Är det för tidigt fortfarande? Gosh, allt strul med värdfamiljen gör att jag känner mig helt oförberedd, jag känner inte att jag ska åka bort i ett år om 12 dagar! jag menar, efter 2 år planering så känns hela den här resan fortfarande så himla långt borta! Men IKKE, jag åker om mindre än två veckor och jag gråter så fort jag tänker på hur länge jag ska vara borta från trygga pappa och bästa mamma!

Hej hej jag heter Marlene och jag gråter för allt just nu! :D

Nej, nu måste jag ringa erican ;D Ciao

Det otänkbara har hänt

Jag skrattar åt det här för vad finns det att göra? Haha,

Jag skulle lägga in några ljusbruna slingor i mitt blonda hår. Jag har aldrig haft några problem med att färga håret, jag brukar faktiskt alltid lyckas! Men just nu, två veckor innan jag åker blir håret helt grått/grönt/fläckigt! Jag fick panik och ringde runt till 10000 olika frisörer men de tidigaste jag fick var den 10 aug. Det kändes vääldigt riskabelt så jag ringde ett sista samtal till en frisör och de bokade in mig på torsdag kl 1! Har jag tur eller har jag tur? Jag tror banne mig att jag har tur så nu tänker jag sitta inne till på torsdag och sen kan jag försöka vista mig ute! haha, det ser för taskigt ut! :D

=(

Jag har fortfarande ingen värdfamilj och jag åker om 15 dagar. Jag är inte orolig utan jag är arg! som i helvete. Betalar men ungefär 80.000 kr kan de väl förfan ge ut en familj i tid! Men nej, detta gillas inte!

Något som piggar upp och fyller min vardag är mina vänner. jewlar alltså, det är inte nådigt va fina de är.

Cornelia:

Alltså, fina rara du, allvarligt talat har jag nog inte riktigt förstått att du sviker oss här i norrtan och drar. Ett år kommer kännas otroligt långt och otroligt sorgligt utan dig. Vem ska jag nu dricka vin och deeptalka med ute på norris? Det kommer alltid kännas att det är någonting som saknas. Åh min stålkvinna, allting som vi har haft tillsammans sen sex års ålder. Jag älskar dig Marlene

ååh! Jag vill så gärna åka men samtidigt vill jag vara kvar hemma och vara med det bästa! Men detta kommer bli awesome! Mitt år kommer bli awesome! :D


Fiiiika

Idag var det fika på menyn så jag, Marcus, Mamma, Morfar och Angelica åkte ut på landet och tog en fika i ett jättefint hus från 1600-talet!  För mig blev det uppbunkring av hallonsoda! Jag kan seriöst dricka hur mycket som helst! :D









Usch jag ser inte fram emot arlanda </3

ambassaden

Jag var på ambassaden idag och det var sjukt lång väntan.. Först var men tvungen att vänta i kö UTANFÖR ambassaden, sen så blev man inkallad till säkerhetskontrollerna, efter det gick man upp till "kontoret" där man fick vänta i en nästan ännu längre kö. När man fått prata och ge sina papper till någon i alla de olika luckorna fick man sitta ner och vänta tills de ropade upp ens namn. Då gick man till en av luckorna och kvinnan frågade mig vart jag skulle åka och eftersom jag inte vet så fick jag ge henne de tre staterna jag förhoppningvis hamnar i. Sen så kollade hon på papprerna och såg att det var mina föräldrar som betalade för resan och frågade va de jobbade som.. Jag svarade (fast på engelska): Min mamma är intensiv vårdssjuksköterska och min pappa är militär, en officer! Då fick hon en belåten min i hela ansiktet. Tänk att man kan bli så nöjd över ett sketet jobb! :D Gosh!

Hur som helst, nu är det bara familjen kvar och jag är ganska lättad! Fan va skönt!

stan

Jag har kirrat alla visum papper! Jag har kirrat mitt leg och mitt bankkort till USA! på torsdag ska jag till ambassaden och jag hoppas allt går bra! om det är någon som redan varit där får gärna ge mig tips och råd :)

Annars har dagen flygit iväg som vanligt! Jag har lärt mig hur man lägger in musik-youtube-grejer på bloggen tack vare en snäll bloggare från devote! Så nu kommer det läggas in bra låtar kan jag lova! :D






Erik Hassle - Isn't It Obvious



Han släpper sitt album den 19/8! Jag kan knappt vänta!


... 17 år, 17 år i staden där jag växte upp och så, märker du hur fort det går?

Vi gjorde stan, Ellen fyllde 17, vi tog mängder med kort och vi är helt klart bäst i stan! :D

                     


Marlene Holmberg + Hanna Melin = vänner sen 3 års ålder

Idag var sista dagen jag fick se min trofaste, underbara vän Hanna. Det kändes hemskt att hoppa av bussen och sedan se henne åka ifrån mig... Jag hatar att säga hejdå! </3



Hejdå, vi syns Juni 2010 <3



 


godnatt


utgång

kvällen bestod av Hanna och gooood mat! :)







Sen drog vi hem till Hanna och kollade på i taket lyser stjärnorna! Det var länge sen ja g grät så mycket till en film. Sen påväg mot nya äventyr drog jag vidare till min kära syster. Det var roligt! Jag "lånade" ett nagellack hon aldrig kommer få tillbaka! :D


väntarväntarväntar

nu vill jag inte vänta längre



"verner ska han heta! för verner är ett litet namn till en liten hamster" - Ella

Jag och Ella ska skaffa en hamster.
Om det är en tjej ska hon heta Madicken och är det en kille ska han heta Verner. Han/Hon ska bo i en rosa låda och ha en spring boll som den lilla hamstern/marsvinet i BOLT. over and out.


Käraste, underbara, mest fantastiska vänner

Hur ska man kunna lämna Sverige när ens brudar är de bästa man har? Usch, jag hatar tanken! och jag hatar att ni är de underbaraste vännerna man någonsin kan tänka sig. Hade ni varit sämre hade de varit lättare att åka ifrån er. Men så är ju inte läget nu.. Nu måste de vara de bästa! 5 av 5 toasters, 101%, helt rätt.

Postat av: frun

hur fan ska jag klara mig utan dig när du far? alla dessa underbara stunder vi delar och allt vi upplevt tillsammans, jag vill ju inte att det ska ta slut! klart att det kommer komma igen, men en paus på tio månader.. jag älskar dig marlene elizabeth holmberg! över allt annat och ingenting kan ändra på det! alla fina sommarkvällar.. din goda doft, ditt vackra leende och ditt lena hår. jag kommer sakna sättet du drar håret bakom öronen, sättet du gömmer ansiktet lite när du skrattar för mycket. jag älskar dig för våra olikheter och att vi trots detta är så lika. jag älskar dig för att du kompletterar mig. du får mig att känna mig makalös och du tar fram det bästa i mig. jag avgudar dig! du är makalös!

Ni är det bästa som finns<3 den 11 augusti på arlanda kommer inte vara OK! de sista nätterna med gänget kommer inte vara OK! alla tårar kommer inte vara OK! jag saknar er redan.. och det är inte OK!


Imorgon bär det av till Lohärad

Imorgon ska jag försöka ta mig ut till Lohärad, hem till Erica. Jag ska lära henne spela piano så hon kan äga a few rumpor när hon börjar spela piano i skolan till hösten! ;D det ska bli awesome, kind of häf-fucking-tigt.



Hur som helst, sen bär det av hem till käre mor min. Där måste jag vila upp mig ordentligt och mentalt förbereda mig för två intensiva dagar i stora staden Stockholm. Vi ska nämligen in och shoppa sönder inför USA. Presenter, kläder, kamera, böcker! You name it! ALLT! Jag kommer tömma staden! I can't wait.. mohaha

Tack Jennifer <3

Du fixade ju till bloggen som faan! Jag är supernöjd! :) Tusen tusen tack till dig <3

Nu, precis nu kom jag hem från apberget som jag spenderat med Cornelia och Julia. Två underbara pinglor! Uuunderbara människor! :D

 

& tidigare på dagen spenderade jag och Julia tid på taket. Utsikt över havet, båtarna, hustaken. Dagen har varit one of a kind. Helt fantastisk!

     


Det här är Gud som talar

Jag är inloggad på marlenes blogg, och hon vet inte om det! MOHAHA!
Nu ska jag fixa designen.

Tja!

söderöra

   
     
    
     
   

           

saknar, längtar till nästa gång.. snart

jag saknar kvällssolen i parken medans jag kastar upp rosenblad mot himlen.




Stockholm + Converse + massa rea överalllt = Jobbigt för plånboken (och sinne)

Idag spenderade jag min vakna tid med att springa ner på stan och fixa mitt visumkort. Sedan sprang jag till Ellen, fick en gratis glass och drog vidare till busstationen med Hanna där vi tog 676 till Stockholm storstad. Efter en timme av family guy och scrubs steg vi av och började shoppa omedelbart. Jag, pank som jag är kom hem nästan tomhänt...

   

Detta gott folk är mina första converse, jag svor på mitt liv för ett år sen att aldrig köpa eller ha på mig converse men tider förendras. Nu tänker jag erövra USA med mina nya dojjor! Over and out.

ny design, jag gillar't

Jennifer ska göra om min blogg så den inte ser så tråkig ut och så att den faktiskt ser ut som en USA-blogg!
Tack Jennifer för att du ställer upp! <3

http://jennniferhubinette.blogg.se/


godisgodisgodis

Pappa kom hem med godis idag! Du gjorde verkligen min dag <3 tack så mycket!

drömmar om usa = panik och STORA krokodiltårar

helvete, jävla piss-skit! ska jag alltid vara sist? Detta är inte självömkan. Detta är verklighet! Jag får alltid skrapa upp de sista jordgubbarna i skålen efter att den gått ett varv runt bordet! Jag är alltid sist!

Jag sitter just nu och chillar runt på facebook och chillar med te framför datorn, jag hade planerat en lugn kväll med sex and the city men istället blir det panik och brända tungor. 


Jag råkade av misstag komma in på en tjejs USA-blogg och jag läser om hur fin hennes värdfamilj är och hur hon kirrat sitt visum och hur bra allt är! det är verkligen underbart för henne och jag är så avundsjuk att jag blir grön. För här sitter jag, precis som jag gjorde för två år sen.. Precis lika ovetande!

Vart kommer jag bo? Vet inte
Hur kommer min familj se ut? Vet inte
När åker jag? Vet inte

Den här kvällen kommer sluta med ännu mera tårar och ännu mera desperata telefonsamtal till Katarina.

Har alla fått en familj? Är jag verkligen sist? Fy va jag inte gillar det här!

inget slår den svenska skärgården

Jag kom precis hem från söderöra
Jag har haft en underbar "weekend" med tjejerna














melonhjälm






& så har jag en ny klänning


RSS 2.0