Min sista kväll i USA,

Ska ut och träffa kompisar ikväll :) komma hem när jag vill och åka till Syracuse kl 08.30 imorgon bitti!

5 dagar tills jag landar på Arlanda

På söndag åker jag ifrån Syracuse till JKF, väntar där i 5 timmar. Sen från JFK till London, väntar där i 5 timmar. Sen London till Stockholm. Jag börjar resan kl 12.00, söndag! Landar hemma 15.00 måndag! :D

Himlen är oskyldigt blå

...som ögon när barnen e små, att regndroppar faller som tårarna gör, de rår inte stjärnorna för! Jag lyssnar på Teddan och drömmer mig bort mot svensk sommar och solsken. Tänka sig? Mitt åskmoln börjar lättna upp :)

Prom 2010











Jag och min date :)









Ashley <3



Igen! :D <3



Haha!













<3


Roda lappar ;D



Killarna blir som galna! Hahaha Not! :D


Robyn - "fembot" helt klart nya favoriten tillsammans med allt från glee

Idag har varit en bra blogg dag! Fick chansen att lägga upp lite sköna bilder :) Min dag i övrigt har varit bra, en bra skoldag! Tog igen några test från när jag var borta och jag tror båda gick bra! Eller ah, jag hoppas på det iaf! :) skrattade som vanligt med (för det mesta ÅT) Ashley under våran 8th period study hall :) hon är underbar :D alla mina lärare var i stort sett borta allihopa så vi hade vikarier istället! Vilket är awesome! Jag kan garanterat säga att min dag har varit bra! & det gillas verkligen :) nu ska jag passa på att göra lite läxor! Ciao, ha det bäst! <3

8 veckor kvar = 56 dagar!

:)

My prom dress


The front


The back


Up close


Vad tycker ni? :)


Lite bilder fran Aruba
























:)


Me and my sexy twin C!


Fula som as allihopa! Men det ar sa det blir nar Peter smetar in oss med fodelsedagstartan och startade the cake fight! Thank you Peter!


Busting out in 2010 never coming back again!

Det ovan är det som står på ryggen av våra senior huddies och på framsidan är det skolans maskot, the alexandria purple ghost! Min skola är ju inte riktigt lika cool som andra skolor här i USA som har typ.. The flying hawk eller lion eller tiger! Nej, min härliga lilla skola har ett lila spöke :D Hur som helst, jag skulle berätta om min prom dress! Sjukaste, finaste klänningen på denna jord! När jag såg den blev jag helt förälskad! Storlek 38! HELVETE tänkte jag eftersom jag gått upp sjukt mycket i vikt här! MEN jag tänkte att det kan ju inte skada att testa och se om den kanske (hoppas hoppas hoppas) passar! Så jag sparade den till sist.. Och när jag satte på mig den passade den som handen i hansken! Tjejen som hjälpte mig ville visa mig för sina medarbetare och jag sprang runt i butiken och visade alla kändes det som! :D Jag kände då att jag behöver inte leta längre.. Det här är min klänning och jag SKA ha den! Just nu hänger den på insidan av min dörr och frestar mig! Om jag fick så skulle jag ha den på mig varje dag! Mina tjejkompisar är helt övertygade om att jag kommer vara den vackraste tjejen där! Nu är det verkligen bara att hoppas på åter en Queen titel! Prom Queen 2010? You never know!

RSS 2.0