JUL <3

GOD JUL ALLA HEMMA!

Jag har tagit massa fina bilder fran mitt hem har i USA! :)


Vi bakade kakor en heeeeeel dag


MUMS! :D


I made these :D


My stocking :D


Juldekorationer


Massa julklappar :D


Mera dekorationer


Jattefin julgran :)


Julbordet


Haha, efter att min vardsyster vackt mig kl 7 pa morgonen, sprungit ner till julgranen och oppnat alla julklappar sag det ut sahar! Hahaha, A BIG MESS :D



GOD JUL ALLA HEMMA <3

Saknar alla hemma, Hanna min Johansson, efter att jag pratade med dig kunde jag fortsatta min dag och det var en sjuk lattnad att fa hora din rost <3 Du ar verkligen saknad! Alla ar VERKLIGEN saknade :D


PUSSPUSSPUSS


min forsta overnattning! :)

just nu gor vi frulle! chocolate-chip pancakes! :D Maste ga! <3


I'm trying to find the words to describe this girl without being disrespectful






Basket


Not without our poom-pooms!











Tegan, Me and Morgan


Me and Anna


jul, jul, strålande jul

Julen är här, vi har julgranen uppe redan. Jag ska hänga upp min strumpa over the fireplace så småningom. Tomtar och julbelysningar är framme. Det är officiellt jul här nu :) Det spelas julmusik vart man än går och första snön såg jag idag, det var ruskigt fint. Jag har sån hemlängan att jag dööör. Inte vidare bra :( Det kommer gå över, jag är 100% säker! Men som Kristina sa till mig för flera månader sen. Skriv ut allt i bloggen! Så det är vad jag gör. Vare sig ni vill det eller inte. Jag saknar de sjukaste sakerna. Jag saknar landkrabban, julbelysningen i Stockholm stad, julbelysningen i Norrtälje stad, Mörka december kvällar framför TV:n hemma hos pappa, mamma sjungandes i köket, pepparkaks bak hemma i Sättraby med mamma, Michaela och Marcus, bränd knäck, rodens HEMSKA julkonserter, julkalendern.

& så saknar jag Ericas fniss, Toruns sniffande, allt som har med Cornelia att göra, Mickis kramar, bögens åsikter, Hanna johanssons hjälp <3, Julias sett hon luktar på sitt eget hår, Olssons skratt, Ellens hår fullt med snö, Hanna Melins sett att få mig att må bra. ALLT är en enda stor saknad som jag omöjligt kan skaka bort eller inte tänka på. Jag vet att allt kommer ordna sig!

Jag ska börja träna och tänka på annat, Aruba/Spring-break 2010 kommer snart och jag ska vara fresh! Det ska jag lägga min energi på! Puss och kram banan <3










Godnatt


Jag har varit borta i 111 dagar!

Jag älskar frågor från (förhoppningsvis) blivande utbytestudenter! Det får mig att minnas alla förberedelser! Det är precis lika roligt som själva resan! Hahah, även fast mina kanske inte var de bästa eftersom jag fick min värdfamilj 5 dagar innan jag satte mig på planet! Men att sätta sig ner med mamma och pappa och diskutera om jag skulle åka till Kalifornien eller New York! om jag skulle åka på förberedelsekursen i New York City eller inte (VILKET jag rekommenderar! Det var heeelt underbart, en av de bästa veckorna ever :D) Det är så mycket som hör till! När jag skickade in min ansökan till STS och när jag fick tillbaka det UNDERBARA svaret!

- Marlene Elizabeth Holmberg, du har blivit antagen till high school året 2009/2010 i USA

Att få alla förberedelspapper hem i brevlådan och läsa sig mätt på saker om USA! att kolla på andras bilder på resdagboken.se! ALLT!

Jag fick frågan, vilken organisation åker du med? Svar: Jag åker med STS (och CCI) STS tar hand om allt i Sverige, som att.. se till att få in mina papper i tid och skicka över det till USA (CCI i mitt fall) Sen är det upp till CCI i USA att hitta en värdfamilj. Efter veckan i New York City så älskar jag STS! Jag rekommenderar verkligen att åka med dem. Jag hade det lite strulig innan jag åkte.. med min värdfamilj. Jag fick den inte förens 5 dagar innan. Men som sagt, det är ju inte STS som har någon kontroll över det. Det är CCI i USA. Så jag sa ofta att jag hatade STS, haha! Men så är inte fallet, STS är bra och de har hjälpt mig jättemycket!





Haha, här är jag och min ex värdsyster i skolan! Inspelad idag så den är fresh! :D


RSS 2.0